Ardavan Khoshnood

  • Öka teckenstorlek
  • Förvald teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Brev Brev till Kristdemokratiska ledamöter i Riksdagen

Brev till Kristdemokratiska ledamöter i Riksdagen

Skicka sidan Skriv ut PDF

Kära partikollegor,

Det var under 80-talet som jag och min familj flydde från Iran; en Iran som hade genomgått en revolution, läs katastrof, som förvandlade mitt fosterland från ett land i modernism, till terrorismens högborg. Det gör ont i mitt hjärta att se vad Iran blivit idag och vad hennes folk går igenom. Det är just därför som jag skickar detta brev till er.

Under två dagar, 4-5 november 2010, kommer en delegation från den islamiska republiken som i mer än 30 år ockuperat Iran att besöka Riksdagen för samtal med dels utbildningsutskottet och dels utrikesutskottet. Detta är inget annat än en skandal!

Den islamiska republiken har sedan dess födelse 1979 inte bara fört ett krig mot det iranska folket, men hela världen har fallit offer för den islamiska republikens krig mot mänskligheten. Med den islamiska republikens födelse, föddes även den islamiska fanatismen. Ur den växte hat, förakt och terrorism.
De stora demonstrationer sommaren 2009 som skakade Iran, visade världen tydligt vart det iranska folket står i sin kamp mot den islamiska republiken. Samtidigt bevittnade vi också det blodbad som tog plats. Det är få personer som har glömt hur Neda faller på gatan, och hur blod rinner ut ur hennes mun efter att ha blivit nedskjuten av regimens lakejer.

Under den tid som dessa demonstrationer skakade inte bara Iran, men en hel värld, ropade Iranierna ”Marg bar jomhoriye eslami”, som översatt till svenska betyder ”Död åt islamiska republiken”. För det betalade de med livet.

Att Sverige under den 4-5 november skall stå som värd för en delegation som representerar den islamiska republiken som har gjort sig skyldig till fasansfulla brott mot de mänskliga rättigheterna, gör mig arg, förbannad, frustrerad och ledsen.

Jag vill genom detta brev uppmana samtliga Kristdemokratiska riksdagsledamöter att inte bara bojkotta den islamiska delegationen, men även kraftigt protestera mot detta besök. Det är hög tid att vi börjar föra en dialog med det iranska folket, och inte representanter för en regim, för en republik, som har miljoner iraniers blod på sina händer.

För att bli parlamentsledamot i Iran måste man ha varit trogen den islamiska revolutionen, trogen den andliga ledaren och trogen den islamiska republikens konstitution. Dessa ledamöter representerar inte på något sätt det iranska folket, och ska således inte bemötas som representanter för det iranska folket heller.

Hjärtligen,

Ardavan Khoshnood
Styrelseledamot Kristdemokraterna i Malmö
Vice ordförande Kristdemokratiska Ungdomsförbundet i Malmö

 

Letar du efter något?

Ardavan i media

04 april 2017

9 av 10 anser att patientsäkerheten är hotad på akuten i Lundd

Sjukhusläkaren - http://www.sjukhuslakaren.se/9-av-10-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad-pa-akuten-i-lund/

01 april 2017

Nio av tio läkare på akuten anser att patientsäkerheten är hotad

Sydsvenskan - http://www.sydsvenskan.se/2017-04-01/nio-av-tio-lakare-pa-akuten-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad


27 februari 2017

Detektivarbete är Ardavan Khoshnoods passion

Malmö Högskola - https://www.mah.se/Nyheter/Nyheter-2017/Detektivarbete-ar-lakaren-och-kriminologen-Ardavan-Khoshnoods-passion/

Intressant

Farsi English