Ardavan Khoshnood

  • Öka teckenstorlek
  • Förvald teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Pressmeddelanden Khoshnood: Jag har ett stort förtroende för Malmöpolisen

Khoshnood: Jag har ett stort förtroende för Malmöpolisen

Skicka sidan Skriv ut PDF

I en rad artiklar under lördagen den 1 oktober, har Sydsvenskan skrivit rapporter om vad ungdomarna på Lindängen tycker om polisens arbete och vad för syn de har på det samma.

I rapporten kan vi läsa hur polisen av dessa ungdomar anklagas för att ha misshandlat dem, förolämpat dem och hur de utan anledning jagar ungdomarna. En annan intressant punkt som Sydsvenskan skriver är hur dessa ungdomar anser ” Att ha något att göra, menar pojkarna är viktigt, och en satsning på fritidsgårdar är rätt väg att gå enligt dem.”

Vidare anser inte dessa ungdomar att jobb på McDonald´s är något att ha då: ”McDonald’s tar emot de flesta men ger bara en slavjobb. De låter bara en städa, säger T.”

- Jag blir förbannad när jag läser detta och blir djupt förvånad över att sydsvenskan som en legitim media, sprider dessa anklagelser mot polisen utan att vara källkritisk eller presentera någon form av belägg, säger Ardavan Khoshnood, ledamot i polisnämnden Malmö.

Lindängen är ett av de problemområden i Malmö. Under de senaste åren har kriminaliteten i området konstant ökat och de allra flesta ungdomar har väldigt dåliga resultat från skolan. Nyligen har även organiserade attacker tagit plats mot polisen i området, bland annat genom att ungdomarna kastar stenar vid tillfällen när polisen befinner sig i området.

- Vad som irriterar mig enormt, är att dessa ungdomar, konstant kräver saker och ting, utan att ens fundera vad de själva kan bidra till och göra för samhället. Trots att satsningar måste göras för att minska ungdomsarbetslösheten, anser jag att det är ett hån mot alla som arbetar och sliter hårt på McDonald´s, när dessa ungdomar nedvärderar detta arbete. Detta är människor som tagit ansvar för sina liv, fortsätter Khoshnood.

Khoshnood avslutar med att säga: - Jag har ett stort förtroende för Malmöpolisen. De gör ett fantastiskt arbete med att synas på våra gator och torg och försöka hålla staden trygg. Polisens arbete är extremt viktigt.

För mer information, vänligen kontakta Ardavan Khoshnood:
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
0735 85 39 79

 

Letar du efter något?

Ardavan i media

04 april 2017

9 av 10 anser att patientsäkerheten är hotad på akuten i Lundd

Sjukhusläkaren - http://www.sjukhuslakaren.se/9-av-10-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad-pa-akuten-i-lund/

01 april 2017

Nio av tio läkare på akuten anser att patientsäkerheten är hotad

Sydsvenskan - http://www.sydsvenskan.se/2017-04-01/nio-av-tio-lakare-pa-akuten-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad


27 februari 2017

Detektivarbete är Ardavan Khoshnoods passion

Malmö Högskola - https://www.mah.se/Nyheter/Nyheter-2017/Detektivarbete-ar-lakaren-och-kriminologen-Ardavan-Khoshnoods-passion/

Intressant

Farsi English