Ardavan Khoshnood

  • Öka teckenstorlek
  • Förvald teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Pressmeddelanden Malmöpolisens agerande vid dödskörning

Malmöpolisens agerande vid dödskörning

Skicka sidan Skriv ut PDF

Det var i tisdags som en 20-årig välkänd kriminell man försökte mörda två poliser genom att köra på dem. När han inte lyckades körde han fort genom Malmö City för att undankomma polisen. Han misslyckades. Men innan han greps lyckades han skada två cyklister och även mörda en 60-årig cyklist som befann sig på fel plats vid fel tid. Och nu har det blivit ramaskri i Malmö.

- Det är endast i Sverige som man kan vända en sådan tragisk händelse till att handla om polisens agerande. Istället borde vi fokusera på mördaren och hur vårt fega rättssystem inte kunnat göra folk ut av honom tidigare, säger Ardavan Khoshnood, ledamot i polisnämnden i Malmö.

Khoshnood har vid ett stort antal tillfällen följt med Malmöpolisen och är väl insatt i det polisiära arbetet. I dagens Kvällsposten får Yttre Befäl Håkan Johansson förklara på ett utmärkt sätt hur jakten gick till och hur han tillslut fick stopp på mördaren. Samtidigt har Khoshnood tagit del av allt det som media skrivit och även samtalat med flertalet poliser.

- Jag har ett enormt förtroende för Malmöpolisens ledning, Malmöpolisens arbete och inte minst Håkan. Vi borde vara honom tacksam för att han riskerade sitt eget liv för att få stopp på mördaren, avslutar Ardavan Khoshnood.

För mer information kontakta Ardavan Khoshnood:
0735 85 39 79
ardavan.khoshnood(at)kristdemokraterna.se

 

Letar du efter något?

Ardavan i media

04 april 2017

9 av 10 anser att patientsäkerheten är hotad på akuten i Lundd

Sjukhusläkaren - http://www.sjukhuslakaren.se/9-av-10-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad-pa-akuten-i-lund/

01 april 2017

Nio av tio läkare på akuten anser att patientsäkerheten är hotad

Sydsvenskan - http://www.sydsvenskan.se/2017-04-01/nio-av-tio-lakare-pa-akuten-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad


27 februari 2017

Detektivarbete är Ardavan Khoshnoods passion

Malmö Högskola - https://www.mah.se/Nyheter/Nyheter-2017/Detektivarbete-ar-lakaren-och-kriminologen-Ardavan-Khoshnoods-passion/

Intressant

Farsi English