Ardavan Khoshnood

  • Öka teckenstorlek
  • Förvald teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Mina skrifter Invandrarrasism

Invandrarrasism

Skicka sidan Skriv ut PDF

Det är med chock jag läser dagens tidning om att två svenska killar attackerades av ett invandrargäng för att de hade på sig det svenska fotbollslandslagets tröja. Efter att ha flytt, följdes svenskarna av gänget i en bil och efter flera misslyckade försök med att köra över dem, lyckades gänget till slut att meja ner en av svenskarna som sedan fördes till sjukhus av ambulansen.

 

Tyvärr ökar rasismen i Sverige dag för dag, och då pratar jag inte om outbildade skinheads som marscherar i sina boots och skriker slagord som inte ens de själva förstår, jag pratar om den rasism som finns mot svenskarna i deras eget land. Jag pratar om invandrare som anser att alla svenska tjejer är prostituerade, alla svenska män odugliga, det svenska samhället sjukt och alla svenskar idioter.

 

Hittills har samhället hållit tyst och därmed låtit den här formen av rasism växa. Resultatet såg vi i ”Ungt val” där Sverigedemokraterna blev Sveriges tredje största parti bland de unga. Detta tycker alla är så hemskt och analys efter analys görs. Professorer i ditten och datten tar på sig sina finaste slipsar och sätter sig framför TV-kamerorna och pratar så vackert om alla socioekonomiska problem och alla –ismer de kan komma på, men ingen pratar om den rasism som finns mot svenskarna i deras EGET land.

För mig är det ofattbart att ingen tar tag i detta och för en sansat diskussion kring detta allvarliga problem. En svensk person får inte lov att i sitt eget land ha den svenska flaggan eller klä sig i Sverige tröjor. Det är helt OK för oss invandrare att ha flaggor av våra länder i våra lägenheter och bilar, och ha kedjor runt halsen med vårt lands karta, men om en svensk pojke tar på sig en tröja med en svensk flagga på så riskerar han att mejas ner av en bil och kanske t.o.m dö. Denna gång gick det bra, men nästa gång kommer inte samma person eller en annan svensk som råkar älska sitt land, ha samma tur.

 

Om inget görs omedelbart, är det faktum att Sverigedemokraterna är Sveriges tredje största parti bland de unga, vårt allra minsta problem. För fortsätter det så, kommer vi ha allvarliga problem med renodlade rasistiska partier i vårt land.

Ardavan Khoshnood

Senast uppdaterad: Lördag 07 augusti 2010 16:28  

Letar du efter något?

Ardavan i media

04 april 2017

9 av 10 anser att patientsäkerheten är hotad på akuten i Lundd

Sjukhusläkaren - http://www.sjukhuslakaren.se/9-av-10-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad-pa-akuten-i-lund/

01 april 2017

Nio av tio läkare på akuten anser att patientsäkerheten är hotad

Sydsvenskan - http://www.sydsvenskan.se/2017-04-01/nio-av-tio-lakare-pa-akuten-anser-att-patientsakerheten-ar-hotad


27 februari 2017

Detektivarbete är Ardavan Khoshnoods passion

Malmö Högskola - https://www.mah.se/Nyheter/Nyheter-2017/Detektivarbete-ar-lakaren-och-kriminologen-Ardavan-Khoshnoods-passion/

Intressant

Farsi English