I oktober 2018 sa jag i en intervju med Svenska Dagbladet att flyktingkrisen kan ha bidragit till att terrorister har kunnat ta sig in till Sverige.

Ett par månader tidigare, i juli 2018, hade jag skrivit en debattartikel för Dagens Samhälle med rubriken ”Islamiska regimen i Iran kan slå till mot Sverige”.

I november 2018, skrev jag i en debattartikel för Svenska Dagbladet att ”Irans agerande i Sverige behöver kartläggas”.

Så sent som i februari 2021 skrev jag för Altinget att ”Iranska regimens tentakler når ut till Europa och Sverige”.

Nu får vi alltså veta att ett par som kom in till Sverige i samband med flyktingkrisen och påstod sig vara 29 respektive 27 år gamla och från Afghanistan, i verkligheten är 10 år äldre och ursprungligen från Iran. Paret greps i april 2021 av Säkerhetspolisen misstänkta för stämpling till terrorbrott.

Under 2018 fick jag kritik för mina uttalanden. I februari 2021 när jag publicerade min artikel för ”Altinget”, kallades jag av vissa för ”alarmistisk” och ”paranoid”.

Mitt svar är enkelt: Än en gång. Jag hade rätt. Ni hade fel.

Tro dock ej detta är över. Iranska underrättelsetjänsten är högst aktiv i Sverige. De har ett MÅL: eliminera all hot mot regimen. Det hotet utgörs av exil-iranier som bekämpar den Islamiska Republiken i Iran. Det är enbart en fråga om tid innan regimen lyckas!