Rriten rastet e ngacmimeve seksuale në vendet skandinave

Një shkencëtar i çështjeve sociale në Universitetin Lund, Ardavan Khoshnood, deklaroi se publikuan rezultatet e hulumtimit në maj 2021. ”Ne kemi ekzaminuar 3.039 persona të dënuar për përdhunim në Suedi, ku 47 për qind prej tyre kanë lindur jashtë Suedisë dhe 13 për qind ishin me origjinë të huaj të lindur në Suedi”, tha Khoshnood.

12 oktober 2021

Anadolu Agency